USD 2500 Betfair Poker gratis velkomst poker turnering

Betfair Poker forkæler alle deres nye pokerspillere ved at smide ekstra værdi i form af en $2500 velkomst freeroll efter dem. Betfair Poker ønsker at alle deres nye kunder, får en god start og giver dem muligheden for at få et ekstra boost til deres Betfair Poker konto helt uden risiko.

Helt gratis adgang

Derfor giver Betfair Poker, alle deres nye kunder gratis adgang til en $2500 freeroll. Eneste krav Betfair Poker stiller, er at du skal lave dit første indskud, og blot spille en enkelt pokerhånd, hvor du betaler til raken. Du kan enten vælge at spille en hånd ved et af Betfair Pokers mange kontant spils borde, eller spille en af Betfair Pokers mange turneringer med store garantede pengepræmier.

Læs mere om Betfair poker og Betfair Sports Exchange der er verdens absolut største børs for væddemål.

Maksimalt 4000 spillere kan være med

Betfair Poker, afholder deres velkomst freeroll med $2500 added, hver eneste torsdag kl.20 15 dansk tid, for alle nye kunder, der har lavet sit første indskud og spillet bare en pokerhånd hvor der er betalt rake. Bemærk at der kun er 4.000 ledige pladser i Betfair Pokers velkomst freerolls, så det er med at skynde sig så man kan få en bid af kagen.

Som en ekstra ting, skal du også bemærke at Betfair Poker byder på hele 5 forskellige, og lukrative pokerbonusser, som passer til en hver pokerspiller. Ydermere bliver alle nye kunder der laver en poker konto hos Betfair Poker, medlem af Betfair Pokers VIP program, hvor du kan opnå helt op til 40 % i rabat. Medlemsskabet af denne VIP klub er helt og aldeles gratis og nye spillere bliver automatisk medlem.

Har du endnu ikke en Betfair Poker konto, kan du oprette en her.

Bliv Betfair kunde