Skjervoy taber USD 543.779 med nuts imod cadillac1944

De fleste erfarne pokerspillere ved at en variant som Pot Limit Omaha kan være afskyelig og drabelig og tage modet fra selv de dygtigste pokerspillere. Dette fordi at man får tildelt fire kort i hver hånd man spiller. Dermed er PLO et spil der har meget større udsving end No Limit Texas Hold’Em.

En ukendt modstander

Det kunne Andreas Skjervoy i al sandhed skrive under på tidligt tirsdag eftermiddag da han tørnede sammen med den ukendte high-stakes spiller ’cadillac1944’. Hvem der gemmer sig bag navnet cadillac1944 er der ingen der ved, men faktum er at spilleren pludselig dukkede op i de højeste Pot Limit Omaha spil for et par måneder siden.

Det virker ikke til at han forlader Full Tilt Poker i nærmeste fremtid da Cadillac1944 var den glade vinder af en helt vanvittig pot mod Full Tilt Pro’en Andreas Skjervoy.

Spillet er $300/$600 Pot Limit Omaha Heads up Deepstack. Skjervoy har lidt over $271.000 og Cadillac1944 har mere end $489.000 i sin stack.

Cadillac åbner til $1.800 og Skjervoy betaler.

Floppet lander

[8:h;5:h;3:k]

Hvilket starter et festfyrværkeri af raises og reraises.

Cadillac byder fuld pot ($3.600) og Skjervoy giver med det samme på nakken til $12.999. På nakken er et udtryk som ofte bruges om et reraise og det vidner om stor styrke når man giver et nakkedrag. Det afholder dog ikke Cadillac fra at give den mere gas og på et splitsekund re-raiser spilleren til $42.597. Nu er den tilbage til Skjervoy der re-re-raiser fuld pot til $131.399 – og så svarer Cadillac1944 tilbage med det sidste dræbende skud og re-re-re-raiser til $397.773 som bliver instant betalt af Skjervoy.

Cadillac1944 kan fremviser en fantastisk svag hånd taget i betragtning at han var villig til at investere $271.000 i potten.

[7:s;5:s;4:k;3:d]

To bund par og et indvendigt straight træk. Skjervoy kan til gengæld fremvise en semi monster idet han har

[a:K;j:d;8:k;8:s]

Der giver ham top set og bagdørs farvetræk og han er intet mindre end 83.54% favorit mod en hånd der bestemt ikke kan anses for at være en Cadillac. Rent faktisk er det meget svært at se hvilke hænder Cadillac skal være oppe mod hvor han kan være favorit og efter en sådan hånd må der stilles et kæmpestort spørgsmålstegn ved evnerne i Pot Limit Omaha.

Turn kortet er spar konge, og dermed er Skjervoy stadig massivt i front og har nu hele 90% chance for at vinde hånden. På river sejler der dog en 6’er ind og således rammer Cadillac1944 sit straight træk og kan se den endog meget store pot på $543,779.50 blive skubbet over den virtuelle filt og ind på en efterhånden svulmende stor Full Tilt Poker konto.

Følg med i de store spil

Du kan følge med i verdens største online poker spil ved at lave en konto hos pokersiden med de fleste professionelle spillere. Sign up her, det koster ingenting at lave en Full Tilt Poker konto. Download den gratis Full Tilt Poker software.